Hjemmedag

Livia dekorerer en snemann

Stor som meg!

Efter en lang uke med (veldig) mye aktivitet hadde vi hjemme-søndag.  Den eneste aktiviteten var å lage en stor snømann.  Det regner så den varer nok ikke så lenge.  Hun ville gå på ski men her er ingen bakke så vio gav det opp.

Halv fire tok vi bussen ut til Oldemor og -far.  Akkurat da vi skulle gå til bussen sa Livia at hun ikke ville dra, og nektet å samarbeide; hun har lært å si “aldri”.  Dermed ble påkledningen mangelfull for oss begge.  Som forventet var det eftermiddagstrettheten som kom sigende og hun sovnet på bussen.  Men vi har kommet helt til Sunnaas, så vi tok bussen ned til bryggen for å gi henne noen fler minutter.

Til middag fikk vi først en thai-suppe, derefter kylling i leirgryte og til slutt is.  Livia holdt på å lage skandale sa hun sa “Gi meg mer mat, din dust” til Oldemor!  Unødig å si at det i efterkant er snakket om at det er ingen andre enn Morfar hun kan kalle dust!

Da vi kom hjem ble leggingen utsatt på grunn av tull og tøys.  Vi ble enige om at det var begges skyld, så hun skal fra nå hete Tull mens Morfar skal hete Tøys.  Hun fniste høyt da Morfar sa i barnehagen at i gå¨r hadde det vært for mye tull og tøys.

I dusjen klokken syv, i seng før halv åtte.  Vi leste bokstav-boken med Karsten og Petra.  Meget stor lykke da hun greide å lese “to” og forstå at det betyr 2.  Kvart på åtte lå hun alene og et par minutter senere sov hun.