Mislykket mc-tur

Livia venter tålmodig

Livia venter tålmodig

Kjøringen kommenteres

Er det en jente som står der borte?

Det ble ikke ble noen MC-tur på oss for to uker siden, så denne helgen arrangerte vi ting litt anderledes.  Og tok med oss både Mormor og Geco som “agn”.  Men hvor lenge var Adam i Paradis?  Sykkelen startet ikke.  Det var en skikkelig nedtur, for å si det mildt.  I tillegg var den en gutt der som kjørte, så anledningen var perfekt for å få venner, men dengang ei.  Men Livia tok det pent.

Da det ble klart at det ikke ble noen kjøring på henne så gikk vi isteden omkring og så på de andre som suste omkring.  Det er viktig inspirasjon i seg selv. Plutselig så vi langt lyst hår stikke ut av en hjelm, og vi ble veldig interessert.  Men tro det eller ei, også hennes motorsykkel stoppet.  Så vi fikk ikke sett henne kjøre heller.  Efter en stund kom hun til “startområdet” med sykkelen sin, og vi kunne konstatere at det virkelig var en jente.

Forbilde!

Forbilde!

Geco er med!

Geco er med!

Morfar har demontert motorsykkelen, og det er et problem med forgasseren.  Ser ikke ut til at det kommer bensin, så den må demonteres.  Dersom den blir i orden er det håp om en ny tur neste helg.  Vi får se.